رفتن به محتوای اصلی

مهربانه ۴۲۳ میلیون تومان برای ۲۶ موسسه خیریه، کمک جمع آوری کرد


نشست خبری مهربانه با حضور باقر بحری موسس و گلرخ بحری مدیر سایت مهربانه برگزار شد.
باقر بحری رییس هیات مدیره گروه آتنا و بنیانگذار سایت مهربانه در این نشست گفت: معتقدیم همه شرکت‌ها در مقابل درآمد و سودی که کسب می‌کنند نسبت به جامعه مسوولند و به همین دلیل باید کارهایی را در قالب مسوولیت اجتماعی انجام دهند.
وی افزود: از سوی دیگر در گروه آتنا بر روی مبحث تامین سرمایه جمعی (Crowd Funding) در حال کار بودیم به نظرمان رسید در نخستین گام، یک بستر خیریه به این صورت تاسیس کنیم تا بتوان پول‌های خرد را برای یک هدف معین که در اینجا خیریه است، جمع‌آوری کنیم.
بحری گفت: به این ترتیب سایت مهربانه به عنوان پلتفرم جمع‌آوری کمک‌های آنلاین برای پروژه‌های خیریه راه‌اندازی شد. در این سایت، کمک‌ها با سیاست همه یا هیچ جمع‌آوری می‌شوند به این معنی که اگر پروژه‌ای را مردم دوست نداشتند و مبلغ مورد نظر در زمان معینی جمع‌آوری نشد، این مبلغ به کاربران بازگردانده شده و پروژه لغو می‌شود.
گلرخ بحری مدیر سایت مهربانه نیز در این نشست گفت: سایت مهربانه در اواخر اسفند سال ۹۲ به عنوان مسوولیت اجتماعی گروه آتنا راه‌اندازی شد.
وی افزود: در سال ۹۳، هم‌زمان با پروژه چالش سطل آب یخ که برای کمک به بیماران ALS در دنیا راه‌اندازی شده بود، مهربانه امکان کمک آنلاین به انجمن مربوط به این بیماری را فراهم کرد و در آن زمان موفق شدیم ۲۰ میلیون تومان برای این پروژه پول جمع‌آوری کنیم.
بحری ادامه داد: از آن زمان تاکنون آشنایی با مهربانه به کمک رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته به گونه‌ای که تا به حال با ۲۶ خیریه از ۱۲ استان کشور همکاری داشته‌ایم.
مدیرسایت مهربانه گفت: همچنین در طول مدت فعالیت‌مان سه جایزه شامل مسوولیت اجتماعی برتر از کنفرانس هفته فارسی‌زبانان خاورمیانه، جایزه مسوولیت اجتماعی از جشنواره وب و موبایل و جایزه بهترین راهکار برای کمک به مناطق محروم از جشنواره فاوا را کسب کرده‌ایم.
وی گفت: بسیاری از ما آرزو داریم مدرسه‌ای در یک منطقه محروم بسازیم یا به کودکان و معلولان کمک موثری انجام دهیم اما امکانات مالی اجازه این کار را نمی‌دهد. اما اکنون مردم می‌توانند در پروژه‌های مشخص مهربانه، تنها با هزار تومان مشارکت کنند.
بحری با بیان این که تلاش‌مان این است که پروژه‌هایی که تعریف می‌کنیم بیشتر به سمت توانمندسازی افراد باشد و نه رفع نیاز مقطعی گفت: شفافیت سیاست اصلی مهربانه است و در این راه، تمام جزییات پروژه با مبالغ مورد نیاز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و پس از اجرای پروژه هم گزارش مکتوب آن همراه با عکس‌ منتشر می‌شود.
مدیر سایت مهربانه گفت: با جمع‌آوری ۴۲۳ میلیون تومان، تاکنون ۷۲ پروژه با موفقیت به ثمر رسیده است.
وی با بیان این که موسسه خیریه مهربانه نیز به تازگی به ثبت رسیده است گفت: تاکنون تنها پروژه‌های موسسات خیریه مجاز را در سایت تعریف می‌کردیم اما با این مجوز امکان معرفی پروژه‌های NGOها و نهادهای غیر از خیریه‌های رسمی نیز فراهم است. با این حال این اطمینان را به کاربران می‌دهم که از اصالت تمام پروژه‌ها اطمینان حاصل کنیم.
بحری گفت: تجربه سایت مهربانه به ما نشان داد بیشترین علاقه مردم، مشارکت در پروژه‌های مربوط به کودکان است و پس از آن پروژه‌های مربوط به بیماران و زنان در جایگاه‌های بعدی قرار دارد.
مدیر سایت مهربانه با اشاره به کمپیت «با مهر میرم مدرسه» گفت: در این کمپین با همکاری ۷ موسسه خیریه سراسر کشور، برای ۱۵۰۰ کودک بازمانده از تحصیل، کمک‌های لازم را جمع‌آوری می‌کنیم تا آنها امکان ادامه تحصیل را داشته باشند. در این راه ۷ پروژه با مبلغ ۷۲ میلیون تومان جمع‌آوری شده است که تاکنون ۴ پروژه به ثمر نشسته و در صورت جمع‌آوری ۱۵ میلیون تومان کمک دیگر تا پایان مهر، ۳ پروژه دیگر نیز به ثمر می‌نشیند.
وی افزود: در این راه چهار استارتاپ پونیشا، اسنپ، پینتاپین و چیلیوری به عنوان اسپانسر به کمک مهربانه آمدند و این موضوع نشان داد همکاری سایت‌های فعال در حوزه کسب و کارهای آنلاین، می‌تواند معجزه کند.
بحری در پاسخ به سوالی درباره سهم مهربانه از مبلغ جمع‌آوری شده برای پروژه‌ها گفت: قانون به ما اجازه می‌دهد درصدی از پروژه‌ها را برای تامین هزینه‌ها برداریم. با این حال تاکنون هیچ درصدی از پروژه‌ها به مهربانه تعلق نگرفته و تمام هزینه‌ها از سوی گروه آتنا تامین شده است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌ها، به دنبال این هستیم که شرکت‌هایی به عنوان اسپانسر مهربانه به کمک ما بیایند در غیر این صورت در آینده ممکن است درصدی به صورت قانونی از پروژه‌ها کسر شود.
در پایان این نشست از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و استارتاپ‌های پینتاپین، پونیشا، چیلیوری و اسنپ به عنوان حامیان مهربانه تقدیر شد.
همچنین نشان مهربان‌یار به خبرنگاران و رسانه‌هایی که تاکنون با پوشش اخبار مهربانه، گام مهمی در به ثمر رسیدن پروژه‌های خیریه برداشته‌اند، اهدا شد.
براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در پروژه‌های خیریه می‌توانند با مراجعه به سایت www.mehrabane.ir پروژه مورد نظر خود را انتخاب کرده و از طریق کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب، به صورت آنلاین مبلغ مورد نظر خود را پرداخت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

برگشت به بالا