پارس آتنا دژ راهکارهای امنیت اطلاعات خود را در پنجمین نمایشگاه بین المللی بانکداری الکترونیکی عرضه کرد.

نمایشگاه در روزهای 5 و 6 مرداد با حضور بانک ها برگزار شد. پارس آتنا دژ به عنوان یک شرکت پیشرو و موفق در زمینه ارائه راه حل های امنیت اطلاعات در حوزه IT با حضور در این نمایشگاه بار دیگر راهکارهای نوین و بروز در زمینه امنیت را با برندهای معتبری همچون کسپرسکی و سایبروم ارائه نمود و همچنین به معرفی نرم افزارهای امنیتی جدید خود با برند GFI پرداخت.

محصولات GFI جهت امنیت هر چه بیشتر کاربران در تمام لایه های شبکه می باشد. این نمایشگاه در بعد از ظهر روز پنج شنبه 6 مرداد به فعالیت خود خاتمه داد و در بخش eBank Award به بانک ها و شرکت های برتر که بر اساس آمارهای منتشره از سوی بانک مرکزی شناخته شده بودند توسط دبیرخانه کنفرانس جوایزی اهدا شد.

 

Avatar
مجید ساوالان

مدیر خط کسب‌وکار، مدرس و مشاور راهکارهای امنیت سایبری Kaspersky در گروه آتنا، با تمرکز بر آموزش و ارائه راهکارهای امنیت اطلاعات سازمانی. متخصص در تحلیل نیازهای امنیتی، معرفی و پیاده‌سازی راهکارهای Kaspersky و توانمندسازی تیم‌های فنی و امنیتی.

بدون دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *